Η Κουρούτα κέρδισε την διοργάνωση του World Raid Championship
Μια σπουδαία διοργάνωση κέρδισε η Κουρούτα και ο Δήμος Ήλιδας. Ανέλαβε τη διοργάνωση του World Raid Championship, του αγώνα Acropolis Jet Raid.
Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των ανασκαφών στο αρχαίο Γυμνάσιο Ολυμπίας σε διεθνές συνέδριο στο Σικάγο
Στην ετήσια συνάντηση που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο από το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής, στο Σικάγο, συμμετείχε η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας που εκπροσώπησε το Υπουργείο Πολιτισμού.
Πυργιώτικο Καρναβάλι 2024: Το γκρουπ το 10 το… καλύτερο “Γαλατικό Χωριό”
Ο Πύργος μετατρέπεται σε Γαλατικό Χωριό αυτή την Αποκριά και στο Πυργιώτικο Καρναβάλι 2024 έρχονται οι Γαλάτες με το γκρουπ 10 “Γαλατικό Χωριό”.
Χαραλάμπεια 2024: «Θρύλοι και Ιστορίες..»
Τα Χαραλάμπεια, η παράσταση θεσμός συνυφασμένη με το Λύκειο των Ελληνίδων του Πύργου προς τιμήν του προστάτη μας Αγίου Χαραλάμπους, επιστρέφουν μετά την πανδημία, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.
Ομορφαίνει το “σπίτι” της Φιλαρμονικής Λεχαινών - Έτοιμος ο συναυλιακό χώρος
Πέρυσι η Φιλαρμονική Λεχαινών απέκτησε το νέο της “σπίτι” στις αποθήκες του ΑΣΟ, με την μέριμνα του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας: Εικονικό Μουσείο Αειφόρου Βιώσιμης Διατροφής
Το εικονικό μουσείο «Τα μικρά κουταλοπίρουνα» για παιδιά προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μαθαίνω να δημιουργώ ένα εικονικό μουσείο βιώσιμης διατροφής».