Ενημερωθείτε από την παρακάτω λίστα για τους αναδόχους του έργου.

info@soliddop.com, Λεωφ. Κηφισίας 282, 15132 Χαλάνδρι

H Soliddop, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών IT υπηρεσιών με μία ομάδα από έμπειρους IT συμβούλους, web developers, creatives, κειμενογράφους και digital strategists προσφέρουν υπηρεσίες δημιουργίας website, e-shop, web και mobile apps, και σχεδιάζουν και εφαρμόζουν καμπάνιες digital marketing ενώ στήνουν επίσης και λειτουργούν social media accounts για λογαριασμό σας.

info@dotsoft.gr, Ναυάρχου Κουντουριώτου 3, Θεσσαλονίκη 546 25

Η DOTSOFT Α.Ε. είναι μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνιών, με μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής και μεγάλη δραστηριότητα στην ελληνική περιφέρεια. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σύνθετα έργα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αξιοποιώντας την ιδιαίτερη τεχνογνωσία που κατέχει στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων.

info@multipro.gr, Θεμιστιστοκλέους & Παπαφλέσσα, Πύργος ΤΚ 27100

Η Multi Productions, με σταθερά βήματα ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού δίνει δυναμικά από το 2006 το παρόν στη ελληνική διαφημιστική πραγματικότητα προσπαθώντας πάντα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας οδηγώντας τους στην επιτυχία. Με φρέσκιες ιδέες και σωστή στρατηγική έχει καταφέρει, κατανοώντας τις αυξανόμενες ποιοτικά απαιτήσεις του σήμερα, να ικανοποιήσει τους πελάτες της από όλη την Ελλάδα με υπευθυνότητα.